Investointi omaan itseen ja omiin taitoihin on parasta mitä voit tehdä!

Nyt jos koskaan on paras aika päivittää omaa osaamista tai investoida uuden oppimiseen. Uskon, että maailma muuttuu, itse asiassa on jo muuttunut, ja sitä myötä myös tapamme tehdä töitä muuttuu. Näen, että muutos jatkuu tästä eteen päin entistä kiivaampana. Toiminnot hakevat uusia uomia.

Markkinointitoimisto yrittäjänä joudun koko ajan päivittämään omaa osaamistani. Näen selkeästi, miten perinteinen mainonta ja viestintä on muuttunut, enää ei paineta esitteitä, lehtiä… tai tehdä ilmoituksia siihen tahtiin kuin aikaisemmin. Yhä useampi työni on vain verkossa kaikkien nähtävillä.  Onneksi saan tehdä paljon myös pakkaussuunnittelua ja -lokalisointia sekä yritysilmeitä, joista nautin kovasti. Tosin sainpa ihan hiljattain taittaa perinteisen muistelmakirjan. Näistä töistä olen kiitollinen.

Itse päivitän osaamistani koko ajan onlinemarkkinoinnin puolella.

Nyt kannattaa käyttää esim. työmatkoista liikenevä vapaa-aika omien tietojen päivittämiseen ja uuden oppimiseen.

Itse olen oppinut

  • rakentamaan verkkosivuja ja -kauppoja
  • verkkokauppamarkkinointia
  • useiden tulovirtojen luonti verkossa
  • miten julkaista omakustannekirjoja Amazonissa
  • tekemään ja editoimaan videoita
  • onlinemarkkinointia
  • affiliatemarkkinointia
  • instagram, youtube, google… markkinointia
  • verkkokurssien rakentamista…

 Saat käyttöön valmiin verkkosivualustan ja teknisen tuen. Et siis tarvitse erityisiä teknisiä taitoja. Alussa keskitytään erityisesti löytämään jokaiselle sopiva businessmalli.

Bonuksena kaiken opetusmateriaalin lisäksi olen osa upeaa kansainvälistä joukkoa, joka tukee, auttaa ja opastaa. Meillä on viikottaisia live-webinaareja,
ja koulutuksia eri aiheista sekä valtava määrä äänitteitä eri aiheista. Lisäksi pääsen käsiksi mm. tuhansiin Linkedin learningin materiaaleihin. Tällä polulla en ole yksin, vaan tukea ja apua saan nopeasti, sekä olen kannustavassa joukossa oppimassa uutta.

Päästäksesi alkuun, sinun ei tarvitse osata erityisiä teknisiä taittoja, sillä koulutukset ovat step-by-step -video-opetuksia, joten oman polun rakentaminen on helppoa seuraamalla selkeitä moduleja. Tarvitset vain läppärin ja toimivan verkkoyhteyden ja voit itse valita miten lähdet liikkeelle ja mihin keskityt.

Saat tarvittavat työkalut ja opit menestyneiltä yrittäjiltä ja voit kopioida valmista mallia sinulle sopivalla tavalla.

Opetus ja yhteisö on englanninkielinen.

Jos olet jo yrittäjä, voit tulla mukaan ja päivittää omaa osaamista sekä saada vauhtia omien tuotteiden markkinointiin.

Tutustu ja katso onko tämä sinulle. Tilaa ilmainen videosarja verkkosivuiltani. Jos tunnet, että tämä ei ole sinulle, voit perua tilauksen.

Ole avoin uusille asioille. Investoi nyt omaan osaamiseesi! Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa elämäsi suunta!

Ajattele, jos voisit muuttaa tapasi tehdä töitä kokonaan! Voisit työskennellä kotona sellaisten asioiden parissa, jotka ovat lähellä sydäntäsi ja perustaisit oman verkkoyrityksen! Miltä tämä kuulostaisi?

Minulle tämä on ollut paras asia ikinä! Yksinyrittäjänä rinnallani on upea verkosto, joiden kanssa voin jakaa kokemuksia ja joilta oppia uutta.

Netflixiä tuijottamalla ei taidot kehity. Investoi siis nyt omaan osaamiseesi.

Ilmaisen verkkokurssin voit tilata etusivulla olevan lomakkeen kautta.

Laita viestiä, jos sinulla on jotain kysyttävää 😊