Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään verkkoyrittämisen upea maailma

Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään sisälläsi oleva valo ja voima. Sinussa on jo kaikki mitä tarvitset luodaksesi unelmiesi elämän. Et vain ehkä ole löytänyt vahvuuksiasi.

Tuntuuko sinusta, että et osaa oikein mitään? Tai että mitä sinä nyt voisit tarjota toisille? Miten sinä voisit auttaa toisia?

Tiedän tuon tunteen, riittämättömyyden tunteen ja itseluottamuksen puutteen. Minäkin olin siellä. Kiitos tämän upean kansainvälisen yhteisön, löysin omat voimani ja kykyni ja nyt haluan auttaa toisia löytämään elämälle merkityksen.Löytämään sinussa olevat kyvyt.

Investoi itseesi, opi uusia asioita, mene oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Arvaa mitä? Sieltä voi löytyä vaikka mitä!  

Haluan auttaa sinua löytämään omat voimavarasi ja kasvamaan siksi upeaksi ihmiseksi, joka olet. Henkinen kasvu on upea matka. Myös verkkomarkkinoinnin opiskelu on upea matka. Tässä yhteisössä se ei ole ainoastaan teknisten asioiden kanssa  painimista, vaan se on myös henkistä kasvua: oppia luottamaan itseen, löytämään omat kyvyt ja vahvuudet. Löytämään elämälle merkityksen. Ja olemaan upea sinä. 

Kasva loistamaan! Olen myös Allignment Coach eli mielenvalmentaja ja autan sinua löytämään omat vahvuudet, poistamaan hidasteet kasvaaksesi loistamaan. Ota yhteyttä, jos tarvitset coachia ja kanssamatkaajaa!

 

You Don’t Attract What You Want,
You Attract What You Are.

– Wayne Dyer

Don’t Die With Your Song Still Inside You.

– Wayne Dyer

Herää, ala luomaan sinun näköistä elämää!
Rakenna elämä niiden asioiden ympärille, jotka saavat siivet selkääsi! Työ voi tuntua innostavalta ja inspiroivalta.

Copyright © Jaana Pusa 2020 – 2021

- Google Tag Manager (noscript) -->