Hei, minä olen Jaana, Jaana Pusa, Enkelin kuiskauksen verkkokaupan ja FB ryhmän takana. Asun helsingissä. Olen ollut mainostoimisto- yrittäjänä 15 vuotta. Henkiselle polulle heräsin kymmenisen vuotta sitten. Enkelit ja muut valonauttajat tulivat silloin elämääni hyvin voimakkaasti. Enkelit ja keijuni Minni, joka ilmestyi milloin minnekin aukaisivat ovia ihanaan uuteen maailmaan. Henkisestä kasvusta ja itseni kehittämisestä tuli minulle intohimo. Olen aina ollut kova lukemaan, mutta nyt kirjat vaihtuivat Jo Nesbon dekkareista ja muista romaaneista henkistä kasvua ja itsensä kehittämiseen keskittyviin kirjoihin.  

Työni mainostoimistossa on antoisaa, voin valita asiakkaani. Onneksi minulla on nyt aivan ihania asiakkaita ja aikaa jää tälle toiselle asialle: intohimolleni kehittää itseäni sekä jakaa oppejani toisille. Haluan auttaa naisia kasvamaan ja loistamaan omina upeina yksilöinä. Olen mielenvalmentaja eli Alignment coach.

Investointi itseen, omaan oppimiseen, on investointi tulevaisuuteen.

Haluan auttaa naisia löytämään omat voimavarat ja kyvyt, sekä ottamaan ne käyttöön. Menemään unelmien perässä ja luomaan sellaisen elämän, jonka sinä haluat. Ja ansaitset.

Se mitä olen opin on aivan uskomatonta. Olen käynyt erilaisia koulutuksia mm. Access bars, The Belief Clearing Practitioner, Energy Alignment Method… NLP on yksi, josta ammenan paljon työkaluja.

Vanha sanonta “vain taivas on rajana” ei todellakaan ole totta.

Me itse ja meidän ajatuksemme, ovat esteenä meidän kehitykselle ja unelmien toteutumiselle. Älä siis usko kaikkea mitä ajattelet, älä ole oman kehityksesi ja unelmiesi edessä!

Henkilökohtaisen Face-to-Face valmennuksen lisäksi minulla on 21 päivän meditaatiohaaste sekä energioilla itsen hoitamisen kurssi. Teen myös etäenergiahoitoja tilauksesta.

Verkkokurssien lisäksi minä olen julkaissut omakustanteisia KEEP CALM AND LISTEN TO THE ANGELS muistikirjoja Amazonissa.  

Ota askel kohti unelmiesi elämää nyt!

Ole yhteydessä, katsotaan miten voin auttaa sinua!

Ja muista: KEEP CALM AND LISTEN TO THE ANGELS ©

Pysy rauhallisena ja kuuntele enkeleitä.

Muista myös kuunnella enkelten kuiskintaa.

Copyright © Jaana Pusa 2020 – 2021