Hei, minä olen Jaana, Jaana Pusa, Enkelin kuiskauksen verkkokaupan ja FB ryhmän takana. Asun helsingissä. Olen ollut mainostoimisto- yrittäjänä 15 vuotta. Henkiselle polulle heräsin kymmenisen vuotta sitten. Enkelit ja muut valonauttajat tulivat silloin elämääni hyvin voimakkaasti. Enkelit ja keijuni Minni, joka ilmestyi milloin minnekin aukaisivat ovia ihanaan uuteen maailmaan. Henkisestä kasvusta ja itseni kehittämisestä tuli minulle intohimo. Olen aina ollut kova lukemaan, mutta nyt kirjat vaihtuivat Jo Nesbon dekkareista ja muista romaaneista henkistä kasvua ja itsensä kehittämiseen keskittyviin kirjoihin.  

Työni mainostoimistossa on mukavaa, nyt voin valita asiakkaani. Haluan rakentaa enemmän elämääni verkkoliiketoiminnan puolelle ja vähentää koneen ääressä istumista. Onneksi minulla on nyt aivan ihania asiakkaita ja aikaa jää tälle toiselle asialle: intohimolleni kehittää itseäni sekä jakaa oppejani toisille. 

Kun liityin mukaan tähän uskomattoman upeaan ryhmään / yhteisöön / heimoon, joka digitaitojen lisäksi myös tukee meidän henkistä kasvua, auttaa luottamaan omiin kykyihimme ja investoimaan itseemme, omaan oppimiseen, avautui eteeni aivan uudenlainen maailma. Sekä luottamukseni itseeni kasvoi.

Investointi itseen, omaan oppimiseen, on investointi tulevaisuuteen.

Haluan auttaa muita löytämään omat voimavarat ja kyvyt, sekä ottamaan ne käyttöön. Menemään unelmien perässä ja luomaan sellaisen elämän, jonka sinä haluat. Ja ansaitset. Maailma muuttuu ja on jo muuttunut, että vanha tapa tehdä töitä ei enää oikein toimi. Paljon työpaikkoja häviää ja nyt meillä on mahdollisuus hypätä uuteen ja aloittaa luomaan jotain erityistä.

Se mitä täällä opin on aivan uskomatonta. Olen ollut hyvin epävarma omista kyvyistäni ja nyt uskon, että minä pystyn tekemään ja luomaan mitä vain. Vanha sanonta “vain taivas on rajana” ei todellakaan ole totta. Me itse ja meidän ajatuksemme, ovat esteenä meidän kehitykselle ja unelmien toteutumiselle. Tämä askel on ollut elämäni tärkein päätös.

Olen nyt digiyrittäjä! No mitä se sitten tarkoittaa?

Se tarkoittaa sitä, että yritystoimintani on verkossa kaikkien saatavilla. SFM tai DEA on yksi puoli sitä, eli affiliate markkinointi (ei verkosto-markkinointi). Haluan jakaa sitä kaikkea ihanaa, mitä itse olen oppinut ja saanut liittymällä mukaan tähän yhteisöön, mutta sen lisäksi minulla on myös muuta yritystoimintaa verkossa mm. 21 päivän meditaatiohaaste ja energioilla itsen hoitamisen kurssi. Ja lisää on tulossa. Kaikki kurssit on tarkoitus tehdä myös englannin kielellä, joten maailma on avoin ja minä voin keskittyä siihen mikä minulle on tärkeää. Koko maailma on asiakaskuntaani. Ja yritystoiminta pyörii vaikka minä nukkuisin.

Opin joka päivä valtavasti uusia asioita. Jos sinä olet vasta aloittamassa yrittäjän uraa tai haluat luoda jotain aivan uutta ja erilaista, täältä saat siihen hyvät eväät. Opit askel askeleelta miten luot verkkosivut, miten keräät liidejä verkosta, miten markkinoit ja mistä löydät asiakkaat…. lista on loputon. Ja mikä parasta, et tarvitse mitään erityisiä taitoja, sillä täällä opit kaikki mitä tarvitset. Minä en olisi voinut ikipäivänä kuvitella, että teen verkkokursseja ja meditaatiohaasteita. Ajatus niistä heräsi vasta tällä uudella polulla.

Verkkokurssien lisäksi minä olen julkaissut omakustanteisia muistikirjoja, niitä on myynnissä, Amazonissa. Minulla on YouTube-kanava 🙂 se vasta hauska juttu onkin ja se on asia, jota en ikipäivänä olisi voinut kuvitellakaan tekeväni. Tykkääjät kasvavat siellä kuten myös Instagramissa ja Pinterestissä.

Tarvitset enkunkielen taidon, jolla selviät sekä tietokoneen ja verkkoyhteyden ja voit alkaa luomaan  omaa verkkoyritystä. Voit luoda ihan mitä vain.

Onko sinulla jokin erityinen kiinnostuksen kohde, intohimo, harrastus? Voit luoda yritystoiminnan sen ympärille. Tai onko sinulla jokin taito, jota et enää halua vaihtaa palkkaan, vaan haluat luoda oman yrityksen sen ympärille? Täältä saat eväät sen toteuttamiseksi.

Yksinkertaisuudessaan sinulla on yritystoiminta, joka toimii automati-soidusti ja joka houkuttelee samanhenkisiä ihmisiä sen äärelle mitä sinä teet. Ympärilläni on upea joukko ihmisiä, saman henkisiä ihmisiä ympäri maailmaa. Autamme ja tuemme toisiamme koko ajan. Saat aina apua ja tukea. On ihana tietää kuuluvansa joukkoon, jossa sinua autetaan ja tuetaan kasvamaan ja kasvattamaan yritystoimintaasi.

JOS TÄMÄ YHTÄÄN RESONOI, TULE MUKAA TÄLLE MATKALLE. LUPAAN AUTTAA SINUA!

Ota askel kohti unelmiesi elämää nyt!
Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä.

Muista:

KEEP CALM AND LISTEN TO THE ANGELS ©

Pysy rauhallisena ja kuuntele enkeleitä.

Kuuntele aina intuitiotasi.

Muista myös kuunnella enkelten kuiskintaa.

Copyright © Jaana Pusa 2020 – 2021

- Google Tag Manager (noscript) -->