Hei, minä olen Jaana, Jaana Pusa, Enkelin kuiskauksen verkkokaupan ja FB ryhmän takana. Minulla on myös Kasva Loistamaan ryhmä FB:ssä, tule mukaan jos olet kiinnostunut henkisestä polusta. Henkisen kasvun polku alkoi kymmenisen vuotta sitten ja viime vuosina olen investoinut itseeni ja kouluttanut itseäni monella tavalla. Olen Alignment Coach eli mielen valmentaja. Autan naisia löytämään elämäntarkoituksen sekä ottamaan voiman, joka on jo sisälläsi käyttöösi. Haluan myös auttaa naisia, joille yhteiskunta viestittää, että olemme vanhoja yli viisikymmentä vuotiaina. Haluan auttaa sinua löytämään omat piilevät kykysi, sillä niitä meillä kaikilla on. Emme vain itse niitä aina huomaa. Ja se, että olisimme liian vanho yli viisikymppisinä ei todellakaan ole totta! Mehän olemme naisia parhaassa iässä. Luota itseesi ja ala tekemään asioita, joita haluat. 

ET OLE KOSKAAN LIIAN VANHA MENEMÄÄN UNELMIESI PERÄSSÄ!

Päästä irti negatiivisista ajatusmalleista ja kaikista rajoitteista, joita mielesi sinulle syöttää. Ala kirjoittamaan uutta elämäntarinaasi. Löydä valo sisältäsi. Kasva loistamaan.

Investointi itseen, omaan oppimiseen, on investointi tulevaisuuteen.

Kaikki aika ja raha, jota olen panostanut itseeni on sen arvoista. Sen mitä olen opinut vuosien varrella on aivan uskomatonta. Olen käynyt erilaisia koulutuksia mm. Access bars, The Belief Clearing Practitioner, Energy Alignment Method… NLP on yksi, josta ammenan paljon työkaluja.

Vanha sanonta “vain taivas on rajana” ei todellakaan ole totta.

Me itse ja meidän ajatuksemme, ovat esteenä omalle kehitykselle ja unelmien toteutumiselle. Älä siis usko kaikkea mitä ajattelet, älä ole oman kehityksesi ja unelmiesi edessä!

Henkilökohtaisen Face-to-Face valmennuksen lisäksi työn alla on ryhmävalmennus. Jos tämä kiinnostaa, laita viestiä. Minulla on myös 21 päivän meditaatiohaaste sekä energioilla itsen hoitamisen kurssi. Teen myös etäenergiahoitoja tilauksesta. Nämä löytyvät verkkokaupastani

Verkkokurssien lisäksi minä olen julkaissut omakustanteisia KEEP CALM AND LISTEN TO THE ANGELS muistikirjoja Amazonissa. Ja ensi kesänä julkaistaan yhteiskustanteisesti kirja There She Glows, jossa olen mukana omalla tarinallani.

Ota askel kohti unelmiesi elämää nyt!

Ole yhteydessä, katsotaan miten voin auttaa sinua!

Ja muista: KEEP CALM AND LISTEN TO THE ANGELS ©

Pysy rauhallisena ja kuuntele enkeleitä.

21 päivän meditaatiohaaste

Kaikki kurssit ja haasteet löytyvät täältä!

Muista myös kuunnella enkelten kuiskintaa.

Copyright © Jaana Pusa 2021